Veckans meny

I stora matsalen bjuder vårt kök på härliga traditionella lunch- och middagsbufféer.

Veckans meny 38

Måndag
Lunch Kålpudding med gräddsås och lingon
Middag Lax med ratatouille och Gulasch gryta

Tisdag
Lunch Ugnsgratinerad Falukorv med potatismos
Middag Blodpudding med bacon och lingon

Onsdag
Lunch Kycklingbröst med champinjonsås och rostade grönsaker
Middag Pasta med skinksås

Torsdag
Lunch Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde
Middag Stekt Korv med senapssås och kokt potatis

Fredag
Lunch Fläskkarré med bearnaisesås och klyftpotatis
Middag Lasagne

Lördag
Middag Gulaschgryta med ris

Söndag
Middag Rostbiff med rödvinssås och potatisgratäng/dessert

Buffépris
Vardagar 85:-. Helg 110:-
I måltidspriset, ingår: salladsbuffé, smör, bröd, måltidsdryck och kaffe

Du är välkommen att kontakta oss för att boka boende, konferens eller göra andra typer av förfrågningar.

Öppettider

Vardagar
Frukost 7.00–9.00

Lunchbuffé 11.00–13.00

Middagsbuffé 16.00–17.00

Helg
Frukost 9.00–11.00

Middagsbuffé 16.00–17.00

Förbeställningar & grupper övriga öppettider efter överenskommelse.

Specialkost

Förboka vegetarisk- och specialkost på wärdshuset tel. 0640-174 17, e-post wardshus@wangen.se

Våra samarbetspartners

Wången.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.