Veckans meny

I stora matsalen bjuder vårt kök på härliga traditionella bufféer.

Vi serverar frukost, lunch och middag och bjuder såväl på modern husmanskost som jämtländska specialiteter. Här är menyn för vecka 20:

Måndag 22/5
Lunch – fylld lunchkorv från Färila med potatismos
Middag – panerad fisk med ”dill Rhode Island-sås”

Tisdag 23/5
Lunch – jämtländsk färsbiff med Wästerbottenost & inlagd gurka
Middag – potatisbullar med bacon & lingon

Onsdag 24/5
Lunch – lasagne al forno
Middag – förstärkt salladsbuffé med goda tillbehör

Torsdag 25/5
Lunch – kycklingwok
Middag – lammstek med potatisgratäng & dessert/helgpris 110 kr

Fredag 26/5
Lunch – fiskgratäng
Middag – abonnerat!

Lördag 27/5
Middag – abonnerat!

Söndag 28/5 Mors Dags-middag 14.00-18.00
Sill- & salladsbuffé, lax- och kycklingfilé med goda tillbehör, morsdagstårta med kaffe
225 kr/person, 95 kr för barn 6-12 år. OBS!! Boka bord!

Buffépris vardagar – 85 kr, helger – 110 kr. I priset ingår salladsbuffé, bröd, måltidsdryck & kaffe.

Våra samarbetspartners

Wången.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.