fbpx

Hotell & konferens

Wångens wärdshus erbjuder fina konferensmöjligheter. Här finns boende i hotellrum, flera konferensrum, relaxavdelning och aktivitetsutbud, bara fem mil från Åre och Östersund.

En konferens med utsikt

Ingen konferens är den andra lik. Men hos oss kan alla konferensgäster njuta av den härliga utsikten mot Alsensjön och fjällvärlden – i flera olika typer av boenden. Hos oss behöver inte heller en konferens bli särskilt dyr – för 1435 kr exkl. moms för en ”lunch till lunch”-konferens ingår det mesta!

Utsikt genom fönster från konferensrum över gröna hästhagar, sjö och berg
Utsikt från stora konferensrummet i hotellbyggnaden Wangr.

Vi har konferensrum för plats för 40 personer, ett styrelserum för 12 personer samt en aula för 100 personer. Samt förstås flertalet grupprum. Hör av dig och diskutera med oss hur vi kan tillgodose just era behov.

Aktiviteter under konferensen

Självklart erbjuder vi en rad aktiviteter anpassade efter era behov. Det kan t.ex. vara att köra trav i dubbelsulky på vår travbana, använda relaxen och bada i utomhusjacuzzi, få en matlagningskurs eller en guidad historisk tur runt Wången, dricka kaffe med veterinären eller göra en hästig femkamp. Eller så kanske ni vill lösa ett mordmysterium eller ett spionuppdrag? Läs mer om våra aktiviteter här.

Genom samarbeten ordnar vi förstås också moderatorer eller föreläsare. Både Åretalarna och Guldtalarna har många intressanta föreläsningar att erbjuda med personer från regionen.

Hotellbyggnaden Wangr

I hotellbyggnaden Wangr bor du i moderna rum med dusch, wc, tv och trådlöst internet. Wangr har 20 dubbel- eller enkelrum och konferensrum för upp till 40 personer, samt en relaxavdelning med utomhusjacuzzi och bastu.

Hotellbyggnaden Förvaltaren

I Förvaltaren, som är renoverad i härlig ton av allmoge och klassiska stopp-möbler, bor du i rum med sekelskiftesstil. Här finns tolv bäddar fördelat på åtta rum och varje rum har sin egen prägel, men alla är utrustade med wc, dusch, tv och trådlöst internet.

Förvaltaren lämpar sig ypperligt för ledningsgrupper som vill ”rå om sig själva”. Här finns konferenslokal och eget kök om man önskar laga mat själva.

Här finns enkelrum, dubbelrum med enkelsängar och dubbelrum med dubbelsängar.

Ett dubbelrum i grönt på övervåningen i Förvaltaren.

Det söta rummet med rödvita tapeter kallar vi ”Bröllopssviten”. Här bor du med utsikt över hästhagar, Alsensjön och Oviksfjällen.

I Förvaltaren finns sällskapsrum på båda våningarna och i entréplan ett fullutrustat kök med sittplats för åtta personer.

Ett konferensrum lagom stort för tolv personer med angränsande grupprum.

Stugor

Vill du rå om dig helt själv kan vi även erbjuda boende i någon av våra sju fyrbäddsstugor. Alla stugor har pentry, soffhörna, tv samt wc med dusch.

Sommar-vandrarhem

Sommartid erbjuder vi även boende i våra nyrenoverade elevhus med dusch och toalett i varje rum samt samlingsrum och kök. Här finns plats för upp till 90 gäster i dubbel- eller enkelrum.

Våra samarbetspartners

Wangen.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.