Konferens

Ingen konferens är den andra lik. Men hos oss kan alla konferensgäster njuta av den härliga utsikten mot Alsensjön och fjällvärlden – i flera olika typer av boenden. Hos oss behöver inte heller en konferens bli särskilt dyr – för 1435 kr exkl. moms för en ”lunch till lunch”-konferens ingår det mesta!

Wangr

I Wangr bor du i moderna rum med dusch, wc, tv och trådlöst internet. Wangr har 20 dubbel- eller enkelrum och konferensrum för upp till 40 personer, samt en relaxavdelning med utomhusjacuzzi och bastu.

Förvaltaren

I Förvaltaren, som är renoverad i härlig ton av allmoge och klassiska stopp-möbler, bor du i rum med sekelskiftesstil. Här finns tolv bäddar fördelat på åtta rum och varje rum har sin egen prägel, men alla är utrustade med wc, dusch, tv och trådlöst internet.

Förvaltaren lämpar sig ypperligt för ledningsgrupper som vill ”rå om sig själva”. Här finns konferenslokal och eget kök om man önskar laga mat själva.

Stugor

Vill du rå om dig helt själv kan vi även erbjuda boende i någon av våra sju fyrbäddsstugor. Alla stugor har välutrustat kök samt wc med dusch.

Sommar-vandrarhem

Sommartid erbjuder vi även boende i våra nyrenoverade elevhus med dusch och toalett i varje rum samt samlingsrum och kök. Här finns plats för upp till 90 gäster i dubbel- eller enkelrum.

Vill du få en offert eller boka en konferens?!
Våra samarbetspartners

Wangen.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.