fbpx

Aktivitetsutbud

Vi ordnar konferenser, matlagningskurser, bröllop, födelsedagar och släktträffar. Här finns också boende för er som ordnar konfirmationsläger, idrottsläger eller liknande lägerveckor.

Hos oss kan ni äta gott, mysa i relaxen, bada bubbelbad med hänförande utsikt och basta. Vi ordnar olika typer av aktiviteter såsom att lösa mordmysterier eller kanske en thailändsk matlagningskurs. Vi kan också ordna hästaktiviteter som att prova på trav – full fart i dubbelsulky. Hör av dig till oss för att höra mer om vad vi kan erbjuda eller gör en förfrågan här.

På sommaren har vi förutom våra hotellrum och stugor även fem hus där våra elever bor under terminerna att hyra ut till er som ordnar större sammankomster. Det kan till exempel vara konfirmationsläger, släktträff, idrottsläger – t.ex. bor varje år fotbollslag här under Storsjöcupen.

Vi har förstås också boende för dig som ska på evenemang i närheten, t.ex. skidskytte-VM i Östersund eller alpina VM i Åre. Vad passar bättre än att bo i vacker travmiljö och få en naturupplevelse inbakad i besöket.

Bröllop
Vi ordnar vinterbröllop och sommarbröllop, bröllop när våren kommer eller när naturen klär sig i vackra höstfärger. I Alsens kyrka kan ni hålla ceremonin och bara några minuter därifrån middag och fest på Wångens wärdshus. Vi har boende för alla önskemål och bröllopssviten har utsikt över hästhagar, Oviksfjällen och Alsensjön. Ett stämningsfullt sätt att ta sig från kyrkan till wärdshuset är förstås med häst och vagn eller häst och släde.

Alsens vita kyrka med dramatiska moln som streck över himlen. Marken är täckt av snö.

Lek för att skapa sammanhållning

Genom samarbeten kan vi erbjuda er att göra middagen till en annorlunda upplevelse. Att lösa ett mordmysterium under middagen ett sätt att umgås och lära känna varandra bättre. Vi kan även erbjuda en nyhet ”Escape box”. Det är som ett spännande spionuppdrag. Ni får ett uppdrag att lösa som lag och en box som är full av spännande gåtor, pussel, kartor, böcker, formler, överraskningar och hemligheter. Laget som löser uppdraget först, vinner!

Köra trav i dubbelsulky

För våra konferensgäster erbjuder vi möjlighet att köra travhäst i dubbelsulky på vår travbana. Du får känna på farten och kontakten med hästen, men har en kusk med dig hela tiden som stöd.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda?
Våra samarbetspartners

Wangen.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.