Hippologprogrammet har både islands och travinriktning. På bilden står en kvinna i Wångentröja och håller i tygeln på en islandshäst.
Foto: Henric Forsell
17 Sep
Allmän

Skugga en hippologstudent

"Skugga en student" erbjuder en mer personlig upplevelse av hur det är att plugga på hippologprogrammet. Du får hänga med en hippolog en hel dag och prova på hippologprogrammet.

Är du intresserad av att gå hippologprogrammet på Wången kom och besök oss under en dag.

Du får spendera dagen tillsammans med en SLU-student som läser den inriktning som du är intresserad av; trav eller islandshäst. Du får följa med på föreläsningar, prata med studenter och lärare och känna på hur det är att plugga på hippologprogrammet.

Kommer du över dagen så bjuder vi på lunch och en innehållsrik dag!

Reser du långt och behöver stanna över så har vi ett väldigt förmånligt erbjudande till dig. ”Wångenpaketet” omfattar ett dygns vistelse på Wången och inkluderar måltider, boende på Wångens wärdshus, egen fadderstudent och givetvis information och inblick i själva utbildningen. Paketet kostar endast 299 kronor.

I anmälan fyller du i vilken inriktning du är intresserad av och dina kontaktuppgifter så att vi kan ta kontakt med dig.

Välkommen!

Du kanske också är intresserad av
Angelo Telatin i stallet med sadlad häst 6 Okt

Clinic med Angelo Telatin

Angelo Telatin är en efterfrågad föreläsare, internationellt känd ridinstruktör och en av få i världen med en av den högsta ackrediteringen inom coaching från den Brittiska Ridsportförbundet.
Våra samarbetspartners

Wången.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.