Angelo Telatin i stallet med sadlad häst 6 Okt
Allmän

Clinic med Angelo Telatin: Varför gör min häst så?

Angelo Telatin är en efterfrågad föreläsare, internationellt känd ridinstruktör och en av få i världen med en av den högsta ackrediteringen inom coaching från den Brittiska Ridsportförbundet.

Vi bjuder återigen in till en kurshelg med den internationellt kända ryttaren, instruktören och forskaren Angelo Telatin.

Angelo Telatin är i år organisatör av den internationella ISES konferensen (International Society for Equitation Science) som hålls i september i Rom. Han är en efterfrågad föreläsare, internationellt känd ridinstruktör och en av få i världen med en av den högsta ackrediteringen inom coaching från den brittiska ridsportförbundet.

Clinic på Wången

“BACK TO BASICS” – lär dig hur inlärningsteorin är involverad i allt du gör med din häst och hur det kan effektivt användas inom träningen för att förbättra prestation och säkerheten oavsett om du fokuserar på dressyr, hoppning, körning, western eller frihetsdressyr.

Lär dig, på ett roligt och lättförståeligt sätt:
• Hur du kan förbättrar din kommunikation med hästen och vilka konsekvenser det har för hästens välfärd och ryttarens säkerhet.
• Verktyg som finns tillgängliga för att lösa problem såväl från marken som uppsuttet.
• Hur vi kan motivera hästar för att samarbeta och prestera bättre under träning och på tävling?

Du kanske också är intresserad av
Hippologprogrammet har både islands och travinriktning. På bilden står en kvinna i Wångentröja och håller i tygeln på en islandshäst. 17 Sep

Skugga en hippologstudent

Skugga en student och häng med hippologerna under en dag. Du får en fadder och är sedan väl förberedd för att söka till hippologprogrammet.
Våra samarbetspartners

Wången.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.