fbpx
Nyhet

Anna Wersén blir tillförordnad vd på Wången

Wången AB:s styrelse har utsett Anna Wersén till tf. vd för Wången, hon kliver på uppdraget den 14 oktober.

Måndag den 14 oktober börjar Wångens nya tf. vd. Hon heter Anna Wersén, bor i Åre och har en lång och gedigen arbetslivserfarenhet inom destinationsutveckling, ledarskap, kommunikation och projektledning. Genom sitt arbete har hon också utvecklat en god förmåga att bygga relationer, leda team och skapa samarbeten.

–Där vi befinner oss nu är vi mycket nöjda att Anna tackat ja till att axla rollen som tf. vd. Hon känner väl till verksamheten på Wången efter flera år i styrelsen och är därför också väl insatt i de strategiska områden vi arbetar med. Hon är dessutom väl förankrad i Jämtlandsregionen vilket är mycket positivt, säger styrelseordförande Ulf Hörnberg.

Anna Wersén med skolhästen Samuraj Avenue.

Under sin karriär har Anna arbetat inom flera verksamheter i turistväsendet. Hon har varit marknads- och försäljningschef på Skistar Åre, VD på Destination Östersund och affärsutvecklingschef för Stiftelsen Jamtli. Anna driver ett konsultbolag med inriktning på ledarskap och affärsutveckling.

–Jag är hedrad av att ha fått frågan av en enig styrelse, att tillsammans med ledning och organisationen fortsätta arbetet med att utveckla destination Wången som ett ledande kunskapscenter för alla som älskar hästar. Jag är förväntansfull och glad över möjligheten att utveckla anläggningen, utbildningar och kunskap för den hästintresserade tillsammans med våra kompetenta medarbetare, säger Anna Wersén.

Annas samlade arbetslivserfarenheter har gett henne en bred förståelse för näringslivets dynamik samt en stark affärskänsla. Hon har även arbetat med utvecklings- och förbättringsprocesser, vilket märks i hennes förmåga att driva förändringar och implementera effektiva arbetssätt. Via undervisning i olika skolformer har Anna även en förståelse och erfarenhet av utbildningsverksamhet med olika huvudmän.

Anna Wersén är en engagerad och målmedveten person, uppskattad för sitt positiva bemötande och sin vilja att alltid leverera resultat av hög kvalitet. Hon är dessutom en hästmänniska med ett förflutet som jockey i England. Idag har hon egen häst och rider och tävlar i hoppning på fritiden.

Kontaktperson
Ulf står framför en hage på Wången. Det är vinter och i bakgrunden syns huvudet på en varmblodstravare i täcke och grimma.
Ulf Hörnberg Styrelseordförande i Wången AB
Mer från Wången
Våra samarbetspartners