fbpx
Nyhet

Wången söker ny vd

Är du Wångens nya vd? Läs mer om tjänsten och ansök här.

Wången är trav- och islandshästsportens riksanläggning. Här finns gymnasie-, universitets- och yrkesutbildning för hästskötare, brukshästkuskar, travtränare, hovslagare och hippologer. På Wången utbildas blivande professionella inom hästsporten på flera nivåer. Wången utgör tillsammans med Flyinge och Strömsholm Hästnäringens Riksanläggningar. Dessa tre riksanläggningar har ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. På Wången finns också hotell, restaurang och konferensverksamhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Wången är en kvalitativ och väl etablerad utbildningsverksamhet inom sin nisch i dag men framtiden påvisar ytterligare möjligheter för utveckling och positionering av Wången som ledande utbildningsaktör. Befattningen som VD för Wången innebär att med styrelsens mandat leda och ansvara för verksamheten inom de strategiska ramar som formas för uppdraget.

Vem är du?

Rätt kandidat har erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla en affärsdriven verksamhet. Rollen ställer krav på affärsmannaskap och god företagsekonomisk förståelse tillsammans med ett genuint intresse för människor, djur och utbildning.

Vidare eftersöks

 • Framgångsrik erfarenhet från ledande befattning inom näringsliv- och / eller utbildningsbransch
 • Kommunikativ ledare med förmåga att entusiasmera, delegera och prioritera utifrån satta mål
 • Erfarenhet av att förändringsleda, strukturera och utveckla komplexa organisationer
 • Vana att nätverka regionalt och nationellt i relevant kontext
 • Erfarenhet, alternativt intresse av och förståelse för hästnäring, djurhållning eller liknande
 • Akademisk utbildning eller motsvarande
 • God svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

 • Goda ledaregenskaper, lyhörd & pragmatisk’
 • God kommunikativ och relationsskapande förmåga
 • Hög personlig mognad
 • Tydligt mål- och resultatfokus
 • Förändrings- och möjlighetsorienterad
 • God strategisk och analytisk förmåga

Sök tjänsten

Om du finner ovanstående beskrivning intressant vänligen ansök genom att maila ditt CV och ansökningsbrev till application@alumniglobal.com med referensen AANR-424175 i e-postens ämnesfält senast den 27 januari 2019.

Denna rekrytering hanteras av Alumni AB. Om du har frågor vänligen kontakta konsult Anna-Carin Ekman via tel. 073-095 71 01.

Vänligen läs Alumnis PrivacyPolicy för mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter och dina rättigheter kopplat till detta. Om du har några invändningar avseende denna behandling kan du när som helst kontakta vårt dataskyddsombud via dpo@harveynash.com

Mer från Wången
Våra samarbetspartners

Wangen.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.