Nyhet

Tävling: Vinn en Wångenupplevelse

Hjälp oss att komponera vårt eget soundtrack! Vilken låt tycker du måste vara med på Wångens spellista?
Hörlurar på vit bakgrund

Ge oss ditt förslag och skriv låttitel, artist och en motivering till varför just ditt förslag passar på Wångens playlist (max 20 ord). Vi vill ha ditt bidrag senast 2 mars 2018. Vinnaren får en övernattning för två på wärdshuset med middag och frukost. Och köra häst på vår travbana. Värde 2 220 kr. Andra till femte pris får ett paket Wångenprylar.

Skicka ditt förslag med motivering till: info@wangen.se och skriv Tävling i ämnesraden. Eller skicka ditt bidrag till oss via Facebooks messenger.

Vinnarna meddelas vecka 10 och publiceras med namn på vår webbplats – tillsammans med den färdiga spellistan. Den kommer gå varm under våra arrangemang här på Wången. Och du kan lyssna på den när du längtar hit.

Tävlingsjuryn består av Ulf Andersson, musiker och kock på Wångens wärdshus, Ulf Hedenström, ljudnörd och veterinär, Emma Roos, festivalräv och kommunikationsansvarig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Är du under 18 år och vill delta – fråga dina föräldrar först. Wångens personal med familj får skicka in bidrag men är utom tävlan.

Mer från Wången
Våra samarbetspartners

Wången.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.