Boka Wångenpaketet!

Wångencollage

Nu lanserar Wången ett paketerbjudande för alla som är intresserade av att få en inblick i Sveriges enda universitetsutbildning inom hästsektorn, hippologprogrammet.

– Istället för att binda upp de som är intresserade till ett specifikt datum för ett ”öppet hus” så ger vi nu alla möjligheten att själv välja när man vill komma och lära sig mer om hippologprogrammet, säger Ronney Wickzell, marknadschef på Wången.

”Wångenpaketet” omfattar ett dygns vistelse på Wången och inkluderar måltider, boende på Wångens wärdshus, egen fadderstudent och givetvis information och inblick i själva utbildningen. Paketet kostar endast 299 kronor.

– Vi vet av erfarenhet från tidigare år att intresset är stort för att få veta mer om utbildningen innan man lämnar in sin ansökan och vi vill möta det på bästa sätt, säger Malinda Alriksson, programansvarig för vuxenutbildningarna på Wången.

Ansökan till hippologprogrammet öppnar 15 mars och sista ansökningsdag är 18 april.
Här kan du läsa mer om utbildningen.

”Wångenpaketet” bokas genom ett mejl till:
ronney.wickzell@wangen.se

Kommentera