Wången önskar God Jul och Gott Nytt År!

Grötfrukosten är avklarad och endast jullunchen återstår för personal och elever innan Wången tar jullov torsdag 22 december. Här hittar du information om hur du når oss under helgerna och vad som gäller vid uppstarten av vårterminen.

Telefonväxeln:
Håller öppet i mellandagarna 08.00-12.00, 0640-174 00. Växeln stängd 23/12.

Gymnasiet:
Jullovsledigt t o m 8 januari. Vårterminen drar igång måndag 9/1 enligt schema – med ett undantag – det är samling i aulan 09.00 för att vi tillsammans ska minnas tillbaka till juli 2016 och travkadriljens succé i Aachen, Tyskland. Det bjuds fika och filmvisning.

För frågor kring gymnasiet: mejla erik.holmer@wangen.se – mejlen läses även under ledigheten.

Vuxenutbildningarna:
Jullovsledigt för hippologprogrammet och hovslagarutbildningarna t o m 8 januari. Vårterminen drar igång enligt schema måndag 9/1, men även vuxenelever är välkomna till aulan 09.00 för att ta del av ”firandet” kring travkadriljen.

Fördjupningskurs Trav inleder med lunch 12.00 9/1 och lektionerna drar igång 13.00.

För frågor kring vuxenutbildningarna: mejla malinda.alriksson@wangen.se – mejlen läses även under ledigheten.

Wärdshuset:
Håller julstängt fram till 9 januari, med undantag för att man kommer att välkomna inbokade bröllopsgäster (!) under nyårshelgen. Den 9 januari öppnar wärdshuset sin lunchbuffé igen – och för 85 kronor kan du njuta av god, vällagad mat även under 2017!
Om du har frågor eller vill göra en bokning: mejla wardshus@wangen.se eller ring 0640-174 17.

Anläggning:
Har sin jourtelefon öppen under jul-/ och nyårshelgerna, 0640-174 50.

Rid- och körhallen:
Här hittar du information om hur bokningsläget ser ut i skrivande stund vad gäller rid-/körhallen.

Kommentera